TARINA

Miten KlapiTuli sai alkunsa

Olen koko ikäni rakennellut kaikkea, alkaen pikkuautoista ja polkupyöristä ja päätyen moottoripyöriin ja autoihin. Olen myös aina pitänyt ruuanlaitosta ja grillaamisesta. Perustin yritykseni vuonna 2008 voidakseni toteuttaa ison visioni: valmistaa tehokeittiön, jossa voi valmistaa melkein mitä vaan.

Loimuttaminen vaikkapa kalamarkkinoilla näyttää usein vaikealta, astiat ovat liian isoja ja koko homma näyttää mahdottomalta toteuttaa kotona. Halusin luoda tuotteen, jolla voi loimuttaa helposti, joka on helppo siirrellä, johon saa liitettyä lisävarusteita ja jolla kaikki onnistuvat aina!

Olen suunnitellut itse kaikki KlapiTuli-tuotteet, ja ne on suunniteltu sekä suurella sydämellä että eteläpohjalaisella perinpohjaisuudella! Olen tällainen pelle peloton, mutta myös visuaalisesti lahjakas ja kun pistää itsensä likoon, onnistuu.

Nykyinen ammattini on ruoanvalmistus ja käytän päivittäin näitä KlapiTuli-tuotteita valmistaakseni erillaisia kalajalosteita ja niiden oheistuotteita. Samalla saan hyödyntää innovatiivisuuttani jatkuvalla tuotekehityksellä, suunnittelen uusia tuotteita. Niitähän on maailmalla paljon, mutta ei tietääkseni samoja, mitä minä keksin ja kehitän….vielä, joskin jo joitakin on tarjolla.

KlapiTuli-astia on kaunis, modernisoitu jätkänkynttilä ja koko tuotesarjan sydän. Kun se alkoi mennä hyvin kaupaksi ja asiakkaat pitivät sitä loistavana ja suorastaan nerokkaana keksintönä, suunnittelin siihen liitettävät loimuttimen ja savustimen. KlapiTuli-astia on terassin kuningas, johon voi liittää kaiken mitä grillaamisessa, savustamisessa ja loimuttamisessa tarvitaan. Grillaus- ja keittokannen avulla sillä voi myös keittää vaikkapa perunoita. Kaikki osat on suunniteltu ja viimeistelty pienintä yksityiskohtaa myöten huolellisesti, jotta ne sopivat saumattomasti yhteen.

KlapiTuli-astia madaltaa kynnystä kokeilla loimuttamista kotipihalla, ja koska loimuttaminen sillä on siistiä ja helppoa, siitä selviää vaikka pikkutakki päällä. Kalan kiinnittämiseen ei voi olla helpompaa tapaa, ja yhdestä KlapiTuli-puunkantotelineellisestä puita riittää tulta viideksi tunniksi.

Kokeile sinäkin – onnistut varmasti!

Juha Kankaanpää
Klapikokki®